اگر صفحه را درست نمی‌بینید اینجا را کلیک کنید

پشت پرده گران شدن شیرینی
به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایسنا، رییس اتحادیه قنادان می‌گوید افزایش قیمت شکر و روغن و تامین روغن تخصصی قنادی‌ها مشکلات بسیاری را برای قنادان ایجاد کرده است. علی بهره مند در پاسخ به این سوال که آیا افزایش قیمت شکر منجر به افزایش قیمت شیرینی خواهد شد یا خیر؟ گفت: شکری که کیلویی۱۲ هزار و۵۰۰ تومان قیمت داشت حالا  قیمت‌ آن در بازار آزاد به ۱۶ هزار تومان رسیده است و طبیعتا با افزایش قیمت مواد اولیه قیمت محصول نهایی هم افزایش می یابد. وی ادامه داد:البته‌ صنف ما علاقه‌ای به افزایش قیمت شیرینی ندارد. به همین جهت در خصوص عدم ثبات قیمت مواد اولیه با اتاق اصناف و سازمان صمت مکاتباتی کرده‌ایم. دولت باید مواد اولیه را در اختیار ما قرار دهد و دراین زمینه تصمیم گیری کند، در غیر این صورت ادامه کار با این شیوه برای قنادان بسیار سخت خواهد بود. رییس اتحادیه قنادان ادامه داد:در تامین روغن تخصصی قنادی هم مشکلات بسیاری داریم. البته وزارت جهاد مقداری روغن به این صنف تخصیص داده است ولی کافی نیست. بهره‌مند اضافه کرد: متاسفانه روغن قنادی یا در بازار نیست یا قیمت‌ آن نسبت به ماه قبل ۳ تا ۴ برابر شده و این موضوع قنادان را با چالش‌های بسیاری مواجه کرده‌است. وی تصریح کرد: پیک کار قنادی‌ها بهمن و اسفند است، زیرا باید شیرینی‌های شب عید را آماده کنند به همین دلیل دولت باید برای حل مشکلات این صنف اقداماتی انجام دهد. البته قول مساعدت از طرف وزارت جهادکشاورزی داده شده است.