یکشنبه / ۲۹ تیر / ۱۴۰۴ - 20 July, 2025
 سایت فرادید / ۱۴۰۳/۰۴/۱۵

ساخت یک غذای جدید در چین؛ برنجی که طعم گوشت می‌دهد!

ساخت یک غذای جدید در چین؛ برنجی که طعم گوشت می‌دهد!
تیمی از مرکز تحقیقات گوشت چین، یک سازمان تحقیقاتی وابسته به آکادمی علوم غذایی پکن، این آزمایش را رهبری کردند. دانشمندان دانه‌های برنج را از پیش تحت نظر پرورش می‌دهند و سپس از آنها برای رشد لایه‌های نازک سلول‌های مرغ یا گوشت به‌طور مستقیم روی سطح دانه‌ها در محیط آزمایشگاهی استفاده می‌کنند.