سه شنبه / ۷ مرداد / ۱۴۰۴ - 29 July, 2025
 سایت فرادید / ۱۴۰۳/۱۱/۱۹

(ویدئو) فرآیند پرورش و برداشت سیب زمینی کونیاک برای تولید اسفنج

(ویدئو) فرآیند پرورش و برداشت سیب زمینی کونیاک برای تولید اسفنج
سیب‌زمینی کونیاک (که در واقع یک نوع ریشه است) از گیاه کونیاک یا آمیفوریا (Amorphophallus konjac) به دست می‌آید. این گیاه بومی آسیای شرقی است و به ویژه در ژاپن، چین و کره کشت می‌شود. ریشه این گیاه که به سیب‌زمینی کونیاک معروف است، به دلیل داشتن ترکیبات خاصی به نام گلوکومانان شناخته می‌شود که فیبری است و در آب جذب می‌شود، بنابراین برای کاربردهای مختلف غذایی و پزشکی مفید است. سیب‌زمینی کونیاک به طور معمول به دو صورت استفاده می‌شود: یکی در محصولات غذایی مانند رشته‌های کونیاک و دیگر در محصولات مراقبت …