(ویدئو) طرز تهیه چوروس یا بامیه اسپانیایی با 280 گرم آرد
در این ویدئو یک آشپز ماهر با مواد اولیه شامل: 550 میلی لیتر آب، 3 عدد تخم مرغ، مقداری نمک، 40 گرم شکر، 100 گرم کره، 280 گرم آرد، سرکه نصف قاشق غذاخوری و برای سس شکلات: یک لیوان شیر، یک قاشق غذاخوری نشاسته، 40 گرم شکلات تلخ و 60 گرم شکلات شیری این چوروس را درست می کند. شیرینی چوروس یا بامیه اسپانیایی در واقع همان شیرینی بامیه خشک بدون شربت و یک دسر خوشمزه بینالمللی است که به خصوص در کشورهایی مثل اسپانیا و ترکیه بسیار محبوب و مرسوم است. «چروز»، «چروس»، «جوروس» یا «چوروز» تلفظهای مختلف بامیه اسپانیایی …