(ویدئو) غذای خیابانی در کره؛ پخت وافل سکه ای پنیری در گیونگجو
وافل یک نوع نان یا شیرینی تُرد و سبک است که درون دستگاه مخصوص وافلساز پخته میشود. خمیر آن معمولاً از آرد، تخممرغ، شکر، کره و شیر تهیه شده و پس از پخت، طرحهای شیاردار روی سطح آن ایجاد میشود. وافل در نقاط مختلف دنیا به سبکهای مختلفی سرو میشود؛ برخی همراه با شیره، عسل، شکلات و برخی با مواد شور مثل پنیر و گوشت. این وافل که در شهر گیونگجو (Gyeongju) کره جنوبی تهیه میشود، به نام نان ۱۰ وونی معروف است. شکل آن شبیه سکه ۱۰ وونی کرهای است و داخل آن با پنیر خوشمزهای پر شده است. گیونگجو (Gyeongju) …