جمعه / ۳ مرداد / ۱۴۰۴ - 25 July, 2025
 سایت فرادید / ۱۴۰۳/۰۸/۰۳

(ویدئو) میوه گوآوا چگونه کشت، برداشت و فرآوری می شود؟

(ویدئو) میوه گوآوا چگونه کشت، برداشت و فرآوری می شود؟
گوآوا یا امرود (نام علمی Psidium guajava) نوعی گیاه گرمسیری با درختچه‌ای همیشه‌سبز است. این درختچه بومی آمریکای جنوبی و آمریکای مرکزی، پرو، برزیل و مکزیک است و در مناطق دیگری از دنیا از جمله آسیای جنوبی (پاکستان و هندوستان) و بخش‌هایی از جنوب ایران نیز یافت می‌شود. میوه گواوا چیزی همانند به زیتون یا انار کوچک است. رنگ میوه قرمز یا زرد است. میوهٔ آن شیرین است و آن را خام یا پخته به شکل مربا و ژله می‌خورند. (این میوه هورکیتا هم نامیده می شود.)