شنبه / ۲۸ تیر / ۱۴۰۴ - 19 July, 2025
 سایت فرادید / ۱۴۰۳/۰۷/۲۵

طرز تهیه بال مرغ با چاشنی‌های متنوع و خوشمزه؛ ۳ روش ساده

طرز تهیه بال مرغ با چاشنی‌های متنوع و خوشمزه؛ ۳ روش ساده
در این طرز تهیه بال مرغ سرخ شده، قبل از سرخ‌کردن بال مرغ آن را با ادویه دلخواه طعم‌دار کنید. در این روش برای بهتر سرخ‌شدن بال مرغ، آن را در قابلمه با ادویه‌های نمک و فلفل سیاه آرام بپزید تا بال مرغ ترد و خوشمزه شود. شما می‌توانید بال مرغ سرخ شده را با پودر پاپریکا یا سس‌های مختلف تزیین کنید.