چهارشنبه, ۹ خرداد, ۱۴۰۳ / 29 May, 2024


دستور پخت پاستای زمستانی نایجل اسلیتر
۱۴۰۲/۱۲/۰۴ / سایت فرارو / وبگردی

دستور پخت پاستای زمستانی نایجل اسلیتر

برای پخت پاستای پاپاردله (پاستای بزرگ، بسیار پهن و صاف) با کنگر فرنگی و لیمو ابتدا کنگر فرنگی را در کمی روغن زیتون گرم می‌کنیم. سپس سبزیجات خرد شده (جعفری و ریحان) را به همراه لیمو و پنیر پارمزان رنده شده را روی آن می‌ریزیم. مقداری فلفل سیاه خرد شده نیز روی ان بریزید. زمان پخت آن ۱۰ دقیقه به طول می‌انجامد.