دوشنبه / ۲۰ مرداد / ۱۴۰۴ - 11 August, 2025
 سایت فرارو / ۱۴۰۳/۰۸/۱۷

علت درجه‌بندی گوشت مرغ با علائم +A، A و B چیست؟

علت درجه‌بندی گوشت مرغ با علائم +A، A و B چیست؟
کشتارگاه‌ها در سه رده A+، A و B دسته‌بندی می‌شوند و ملاک اصلی، داشتن خط اتوماتیک است. کشتارگاه‌هایی که خط اتوماتیک ندارند و به طریقه دستی انجام می‌شود، در گروه B قرار می‌گیرند. مرغی که به طریق دستی کشتار می‌شود، امعاء و احشاء داخلی مرغ مانند شش‌ها، نای و مری در لاشه باقی می‌ماند. اما کشتارگاه‌هایی که خط اتوماتیک داشته باشند در گرید یا درجه A و+A دسته‌بندی شده و همه امعاء و احشاء کاملا تخلیه می‌شود با این تفاوت که در درجه+A، مرغ با چیلر هوایی که سرعت سرد کردن، بالا و روش‌های شستشو و ضدعفونی خطوط با …