چهارشنبه / ۲۵ تیر / ۱۴۰۴ - 16 July, 2025
 سایت فرارو / ۱۴۰۴/۰۲/۱۳

رنگدانه پوست بادمجان، حسگر طبیعی فساد گوشت!

رنگدانه پوست بادمجان، حسگر طبیعی فساد گوشت!
این پژوهش با هدف ساخت ابزاری ساده و طبیعی برای تشخیص فساد گوشت در بسته‌بندی انجام شد. محققان در این پژوهش از ترکیب نانوسلولز (ماده‌ای گرفته‌شده از گیاهان) و رنگدانه‌ای طبیعی در پوست بادمجان استفاده کردند تا فیلمی بسازند که با تغییر رنگ، به مصرف‌کننده درباره فساد گوشت هشدار می‌دهد.