در سومین مرحله از طرز تهیه شیرینی ساق عروس بدون فر باید خمیر را داخل یک کیسه فریزر بگذارید. خمیر را برای چهار تا شش ساعت داخل یخچال بگذارید تا خوب استراحت کند. خمیر را از یخچال بیرون بیاورید. تکههای ۱۵ گرمی از خمیر جدا کنید. با کمک دستان خود، تکههای خمیر را شکل دهید. از آنجا که خمیر شیرینی ساق عروس مشابه دوک است در شکل دادن آن باید کمی صبر و حوصله به خرج دهید. گردو را خرد کنید. سپس خمیر را با گردوهای خردشده پر کرده و جمع کنید. برای بیرون نیامدن مواد داخل خمیر، سر و ته آن را میتوانید به عسل آغشته …