چهارشنبه / ۱ مرداد / ۱۴۰۴ - 23 July, 2025
 سایت فرارو / ۱۴۰۳/۰۹/۰۵

سوشی؛ غذای باستانی آسیای شرقی و طرز تهیه آن

سوشی؛ غذای باستانی آسیای شرقی و طرز تهیه آن
در پاسخ به این سوال که سوشی چیست و خاستگاه آن کجاست؟ باید گفت که برخلاف تصور عموم اصالتاً از ژاپن نیست! این غذا ریشه در چین باستان دارد و در ابتدا به عنوان روشی برای نگهداری ماهی مورد استفاده قرار می‌گرفت. در قرن دوم میلادی، مردم آسیای شرقی برای حفظ ماندگاری ماهی، آن را در لایه‌ای از برنج تخمیر شده قرار می‌دادند. اما فرایند ناره زوشی در تهیه سوشی چیست؟ در این فرآیند، برنج تخمیر می‌شد و ماهی را برای مدت طولانی‌تری تازه نگه می‌داشت.