یکشنبه / ۲۹ تیر / ۱۴۰۴ - 20 July, 2025
 سایت فرارو / ۱۴۰۲/۱۱/۰۱

۵ ترفند کاربردی سرخ کردن بادمجان با کمترین روغن

۵ ترفند کاربردی سرخ کردن بادمجان با کمترین روغن
یکی از پرمصرف‌ترین موارد استفاده بادمجان سرخ‌کردن آن است. شاید شما نیز با این چالش روبه‌رو شده باشید که در زمان سرخ‌کردن بادمجان مدام در حال افزودن روغن به تابه هستید تا بادمجان‌ها بهتر سرخ شوند و نسوزند. بادمجان در زمان سرخ شدن، درون تابه روغن زیادی را به خود جذب می‌کند و موجب چرب شدن غذا، یک‌نواخت سرخ نشدن و مصرف زیاد روغن می‌شود.