یکشنبه / ۲۹ تیر / ۱۴۰۴ - 20 July, 2025
 سایت فرارو / ۱۴۰۳/۰۷/۰۴

آموزش پوست کندن گردوی سفت و سنگی در ۳ سوت

آموزش پوست کندن گردوی سفت و سنگی در ۳ سوت
گردو یکی از خوشمزه‌ترین مغزیجات است که از آن برای درست کردن انواع غذاها، شیرینی‌ها و دسر‌های لذیذ استفاده می‌شود. بسیاری از افراد گردو را با پوست تهیه می‌کنند، اگر گردو از نوع گردو سوزنی یا گردو سنگی باشد، شکستن پوست آن سخت‌تر و احتمال خرد شدن مغز گردو طی فرآیند شکستن بیشتر است.