دوشنبه / ۲۰ مرداد / ۱۴۰۴ - 11 August, 2025
 سایت فرارو / ۱۴۰۳/۱۰/۰۹

(ویدئو) طرز پخت اوسو بوکو؛ یک غذای لذیذ ایتالیایی برای روزهای سرد

(ویدئو) طرز پخت اوسو بوکو؛ یک غذای لذیذ ایتالیایی برای روزهای سرد
Osso Buco اوسو بوکو یک غذای کلاسیک ایتالیایی است که معمولاً از گوشت گوساله یا گوسفند (معمولاً با استخوان) تهیه می‌شود. نام Osso Buco به معنای استخوان بریده شده است که به استخوانی که در این غذا به کار می‌رود، اشاره دارد. در این غذا، گوشت با استخوان در یک سس غنی از گوجه فرنگی، پیاز، هویج، کرفس و گیاهان های معطر مانند آویشن و رزماری طبخ می‌شود.