یکشنبه / ۱۹ مرداد / ۱۴۰۴ - 10 August, 2025
 سایت فرارو / ۱۴۰۲/۱۱/۲۱

رتبه بالای این نان ایرانی در رتبه‌بندی بهترین نان‌های جهان

رتبه بالای این نان ایرانی در رتبه‌بندی بهترین نان‌های جهان
یک وقت‌هایی هست که ما ایرانی جماعت، نان و پنیر و خیار و گوجه را به هر نوع غذای دیگری ترجیح می‌دهیم، مخصوصا اگر نانش بربری باشد؛ آن هم از نوع کنجدی و داغ. یک وقت‌هایی هم که هوس غذای سنگین بکنیم، معمولا نان سنگک تازه و کباب و ریحان بیشتر از هر چیزی دلمان را می‌برد.