دوشنبه / ۲۰ مرداد / ۱۴۰۴ - 11 August, 2025
 سایت فرارو / ۱۴۰۴/۰۱/۰۳

تغذیه مناسب در بهار؛ پرهیز از غذا‌های گرم و درهم‌خوری

تغذیه مناسب در بهار؛ پرهیز از غذا‌های گرم و درهم‌خوری
«در فصل بهار، مصرف غذا‌های شیرین، گوشت قرمز و غذا‌های تند کاهش یابد و افراد به‌ویژه از عطر‌های خنک مانند گلاب و نیلوفر استفاده کنند.  در گذشته ایرانی‌ها غذا‌هایی ساده مانند املت، تخم‌مرغ، کشک بادمجان و کله‌جوش مصرف می‌کردند که برای این فصل بسیار مناسب است. همچنین غذا‌های خنک مانند سوپ جو، آش جو و نان جو توصیه می‌شود.»