دوشنبه / ۲۰ مرداد / ۱۴۰۴ - 11 August, 2025
 سایت فرارو / ۱۴۰۳/۱۲/۲۶

باید‌ها و نباید‌های روزه‌داری در دوران بارداری و شیردهی

باید‌ها و نباید‌های روزه‌داری در دوران بارداری و شیردهی
«در بحث طبخ مواد غذایی توصیه می‌شود که افراد برنج را به صورت کته یا دمی پخته و به همراه حبوبات مصرف کنند، همچنین روزانه از سبزی استفاده کنند، زیرا سبزی‌ها، هضم و جذب مواد نشاسته‌ای را کمی طولانی‌تر کرده پس، قند خون را مدت زمان طولانی‌تری ثابت و پایدار نگه می‌دارند بنابراین مادر در طول روز کمتر احساس ضعف خواهد کرد.»