کلزا از گیاهان دانه روغنی مهم در مناطق معتدل است که سازگاری اقلیمی وسیعی دارد؛ دانه کلزا دارای ۲۵ تا ۵۵ درصد روغن و ۱۸ تا ۲۴ درصد پروتئین بوده و به خاطر اسیدهای چرب اشباع نشده و فاقد کلسترول از کیفیت تغذیهای بالایی برخوردار است. این دانه گیاهی علاوه بر فواید زیاد کشاورزی و اقتصادی در فصل به گل نشستن زیبایی و عطر خاصی به طبیعت میبخشد. سالانه بیش از ۵۵ میلیون تُن کلزا در کشورهای عضو اتحادیه اروپا، چین و کانادا به عنوان سه تولیدکننده اصلی این محصول به دست میآید؛ میزان تولید این محصول در ایران …