چهارشنبه / ۱ مرداد / ۱۴۰۴ - 23 July, 2025
 سایت فرارو / ۱۴۰۲/۱۲/۰۳

(تصویر) تاریخچۀ پرماجرای «شکلات»؛ از تمدن آزتک تا کارخانه‌های سوئیس

(تصویر) تاریخچۀ پرماجرای «شکلات»؛ از تمدن آزتک تا کارخانه‌های سوئیس
در زبان انگلیسی، کاکائو (Cacao) به غلاف، گوشت و دانه‌ها به عنوان یک ماده غذایی خام اشاره می‌کند و به حالت آماده آن برای تبدیل شدن به غذا یا نوشیدنی، کوکوآ (Cocoa) می‌گویند. این فرآیند با برداشت دانه‌های گیاه کاکائو آغاز می‌شود. دانه‌های کاکائو به شکل خمیر در می‌آیند و سپس خمیر کاکائو را برای تبدیل شدن به اشکال مختلف شکلات، دوباره پردازش می‌کنند.