یکشنبه / ۱۹ مرداد / ۱۴۰۴ - 10 August, 2025
 سایت فرارو / ۱۴۰۳/۰۱/۳۱

آیا انتخاب غذا ژنتیکی است؟

آیا انتخاب غذا ژنتیکی است؟
همانطور که این مطالعه نشان داد، ژن‌های خاص مرتبط با طعم، بو و درک بافت می‌توانند بر ترجیحات غذایی و انتخاب‌های غذایی تأثیر بگذارند. برخی از انواع ژنتیکی ازجمله نحوه ذخیره چربی یا پردازش قند‌ها نیز بر پاسخ‌های متابولیک ما به غذا تأثیر می‌گذارند که در ایجاد شرایطی مانند چاقی یا دیابت نقش دارند.