پنجشنبه / ۲ مرداد / ۱۴۰۴ - 24 July, 2025
 سایت فرارو / ۱۴۰۳/۱۱/۲۶

علت تفاوت رنگ برندهای مختلف گوشت‌های چرخ‌کرده چیست؟

علت تفاوت رنگ برندهای مختلف گوشت‌های چرخ‌کرده چیست؟
به گفته یک دامپزشک و متخصص علوم و صنایع غذایی، نوع گوشت چرخ‌کرده و میزان چربی افزوده به آن به وجدان کاری شرکت تولید و بسته‌بندی‌کننده و نیز نحوه نظارت بهداشتی دکتر دامپزشکی که ناظر فنی و بهداشتی شرکت گوشتی است، بستگی مستقیم دارد.