دسر موچی همانطور که از نام آن برمیآید، یک دسر ژاپنی است که با آرد مخصوص تهیه میشود. قنادان ایرانی در دستور آن تغییراتی ایجاد کردهاند که به راحتی بتوانید آن را با آرد برنج ایرانی خوشعطر و طعم درست کنید. پس در اولین مرحله از طرز تهیه موچی با آرد برنج ایرانی باید آرد برنج را سه بار الک کنید تا حبابهای اضافه آن گرفته شود. آرد را داخل یک کاسه نسبتا بزرگ بریزید. شکر را هم به آن اضافه کنید. حال به آرامی شروع به ورز دادن مواد کنید تا خمیر موچی به دست بیاد. این کار را تا زمانی ادامه دهید که بافت خمیر …