چهارشنبه / ۱ مرداد / ۱۴۰۴ - 23 July, 2025
 سایت فرارو / ۱۴۰۴/۰۲/۲۱

تصاویر؛ چین بهاره چای

تصاویر؛ چین بهاره چای
برداشت برگ سبز چای در استان‌های گیلان و مازندران هر ساله در سه چین بهاره، تابستانه و پاییزه صورت می گیرد. چین بهاره از اوایل اردیبهشت ماه، تابستانه از نیمه دوم خردادماه و چین پاییزه از شهریور ماه آغاز و تا پایان مهرماه به اتمام می‌رسد. بر اساس آخرین آمار، ۵۵ هزار چایکار استان‌های گیلان و مازندران، در باغ‌هایی به وسعت ۲۵ هزار هکتار چای برداشت می‌کنند.