چهارشنبه / ۱ مرداد / ۱۴۰۴ - 23 July, 2025
 سایت فرارو / ۱۴۰۳/۰۲/۱۲

کدام فلفل‌ها از همه تندتر هستند؟

کدام فلفل‌ها از همه تندتر هستند؟
سطح تندی یک غذا بر اساس میزان تحریک واکنش ما به کپسایسین اندازه‌گیری می‌شود، این اندازه‌گیری واحد حرارتی اسکویل (SHU) نامیده می‌شود. بر اساس این واحد اندازه‌گیری، فلفل دلمه‌ای نمره صفر، فلفل موزی می‌تواند ۹۰۰ باشد و هالاپینو (هالاپینو یا هالوپینو یکی از انواع فلفل‌های تند بومی مکزیک است که کوچک بوده و به رنگ سبز یا قرمز دیده می‌شود) می‌تواند تا ۱۰هزار برسد.