سه شنبه / ۷ مرداد / ۱۴۰۴ - 29 July, 2025
 سایت فرآشپز / ۱۴۰۳/۱۲/۲۶

(ویدیو) طرز تهیه شیرینی زنجبیلی با سه نوع آرد و ماندگاری بالا - فراشپز

(ویدیو) طرز تهیه شیرینی زنجبیلی با سه نوع آرد و ماندگاری بالا - فراشپز
مواد لازم: ارد سفید قنادی ۲۰۰ گرم. آرد نخودچی ۱۲۵ گرم. آرد برنج: ۱۲۵ گرم. روغن جامد ۲۰۰ گرم. پودر قند یا شکر ۲۰۰ گرم. زرده تخم مرغ ۲ عدد. زنجبیل.