دوشنبه / ۶ مرداد / ۱۴۰۴ - 28 July, 2025
 سایت فراشپز / ۱۴۰۳/۰۹/۰۱

طرز تهیه رب نارنج شمالی؛ چگونه از تلخ شدن رب جلوگیری کنیم؟ - فراشپز مرجع تخصصی آموزش آشپزی و شیرینی پزی

طرز تهیه رب نارنج شمالی؛ چگونه از تلخ شدن رب جلوگیری کنیم؟ - فراشپز مرجع تخصصی آموزش آشپزی و شیرینی پزی
فراشپز- رب نارنج از چاشنی‌های اصیل و پرطرفدار در دستور پخت‌های شمال ایران است. این رب با طعمی ترش و خوشایند، جایگاه ویژه‌ای در تهیه غذاهای محلی مانند انواع