پنجشنبه, ۱۰ خرداد, ۱۴۰۳ / 30 May, 2024


تشکیل کنسرسیومی شرکت‌های فناور ایرانی و کشورهای پیشرو
۱۴۰۳/۰۲/۲۵ / سایت فرهیختگان / بین‌المللی

تشکیل کنسرسیومی شرکت‌های فناور ایرانی و کشورهای پیشرو

دبیرعلمی نمایشگاه بین‌المللی شهر پایدار هدف از برگزاری نمایشگاه بین‌المللی پایداری شهری گفت: تشکیل کنسرسیومی از شرکت‌های فناور ایرانی و کشورهای پیشرو در حوزه شهر پایدار، تحت عنوان کنسرسیوم بین‌المللی پایداری و هوشمندسازی برای انتقال تجارب و اجرای پروژه‌های پایداری و هوشمندسازی است که تاکنون روسیه، چین، هند، امارات و ترکیه برای عضویت در کنسرسیوم اعلام آمادگی کرده‌اند.

۱۴ ساعت قبل۰0 0 دبیرعلمی نمایشگاه بین‌المللی شهر پایدار عنوان کرد:تشکیل کنسرسیومی شرکت‌های فناور ایرانی و کشورهای پیشرودبیرعلمی نمایشگاه بین‌المللی شهر پایدار هدف از برگزاری نمایشگاه بین‌المللی پایداری شهری گفت: تشکیل کنسرسیومی از شرکت‌های فناور ایرانی و کشورهای پیشرو در حوزه شهر پایدار، تحت عنوان کنسرسیوم بین‌المللی پایداری و هوشمندسازی برای انتقال تجارب و اجرای پروژه‌های پایداری و هوشمندسازی است که تاکنون روسیه، چین، هند، امارات و ترکیه برای عضویت در کنسرسیوم اعلام آمادگی کرده‌اند.به گزارش  فرهیختگان، محمدرضا قادری در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: نمایشگاه شهر پایدار که با محورهای اقتصاد پایدار، حمل‌ونقل پایدار، انرژی‌های نو و تجدیدپذیر، ساختمان‌های هوشمند و پایدار، دولت هوشمند و مدیریت شهری هوشمند و پایدار برگزار می‌شود. این موضوع ابعاد اقتصادی، اجتماعی و زیست‌محیطی دارد. دوره اول این نمایشگاه در بهمن ۱۴۰۱ برگزار شد ، این موضوع  به دلیل بین‌ المللی بودن و تعامل با سایر کشورها اهمیت بسزایی دارد. بر این اساس دومین اجلاس و نمایشگاه بین‌المللی شهر پایدار ۱۷ تا ۲۰ مهر در کیش برگزار خواهد شد.

به گفته دبیر علمی نمایشگاه بین‌المللی شهر پایدار، مخاطب این نمایشگاه از بخش‌های نوسازی و بهسازی صنعت، صنعت پایدار، صنعت سبز، حمل‌ونقل، خودروهای برقی و پاک، حمل‌ونقل عمومی، شرکت‌های حمل بهینه، انرژی‌های تجذیدپذیر، مدیریت آب، ساختمان‌های هوشمند، اقتصاد و تامین مالی پایدار با حضور بانک‌ها و بیمه‌ها، دولت هوشمند و مدیریت شهری هوشمند که مجموعه عوامل را پیش‌بینی می‌کند، خواهد بود.

وی با اشاره به برگزاری پاویون دولت هوشمند در این نمایشگاه عنوان کرد: همزمان با این نمایشگاه، همایش فرصت‌های سرمایه‌گذاری و تامین مالی پایدار هم برگزار خواهد شد و نظام مالی تامین سرمایه کشور و روش‌های تامین مالی پایدار را ارائه می‌دهند. بخش سرمایه‌پذیر که نیازمند سرمایه است، از جمله بهسازی و نوسازی صنایع، هوشمندسازی، تامین زیرساخت توسعه صادرات، افزایش ظرفیت تولید و غیره هم مخاطب این همایش هستند.

وی در ادامه افزود: از شهرهای آسیایی و پیشرو در حوزه پایداری شهری دعوت شده که در قالب پاویون حضور یابند و آخرین دستاوردهای خود را در حوزه پایداری به نمایش بگذارند. در این راستا تاکنون ۲۰ شهر از ۲۰ کشور  از جمله سئول از کره، دبی از امارات، وین اتریش، استانبول از ترکیه و ریاض از عربستان اعلام آمادگی کردند. کشورهای چین، روسیه، ارمنستان و قطر هم حضور خواهند داشت. از ژاپن هم دعوت کردیم که اعلام کردند برای بازدید حضور خواهند داشت.

قادری با بیان اینکه این نمایشگاه در منطقه منحصر به فرد است و شهر پایدار کیش به عنوان محور قرار خواهد گرفت، تصریح کرد: هدف این است کنسرسیومی از شرکت‌های فناور ایرانی و کشورهای پیشرو در حوزه شهر پایدار که در نمایشگاه حضور پیدا می‌کنند، برای انتقال تجارب و اجرای پروژه‌های پایداری و هوشمندسازی تشکیل شود. پاویون کنسرسیوم بین‌المللی پایداری و هوشمندسازی هم در نمایشگاه تشکیل می‌شود. در اصل شرکت‌های ایرانی که در حوزه پایداری فعال‌اند و نماینده کشورهایی که اعلام آمادگی می‌کنند، کنسرسیوم تشکیل خواهند داد تا برای حل مشکلات پایداری شهرها همکاری کنند.

به گفته دبیر علمی نمایشگاه بین‌المللی شهر پایدار، در حاشیه نمایشگاه از این کنسرسیوم رونمایی می‌شود. تاکنون ۸۰ درصد کنسرسیوم را کشورهای داخلی تشکیل می‌دهند و روسیه، چین، هند، امارات و ترکیه برای عضویت در کنسرسیوم اعلام آمادگی کردند. در صورتی که کشورهای دیگر هم پیشنهاد بدهند آماده همکاری هستیم.

وی با بیان اینکه در نمایشگاه قبلی برای اولین بار، بحث پایداری شهرها مطرح شد، گفت: صنایع کشور به صورت جزیره‌ای رشد کرده‌اند، چراکه زیرمجموعه وزارتخانه‌های مختلف هستند، اما می‌توانند در نمایشگاه در حوزه‌های هوشمندسازی و تامین انرژی انتقال تجربه کنند.

قادری همچنین با بیان اینکه از نظر تعاملات تجاری در دوره قبل بیش از ۷۰ تفاهمنامه همکاری امضا شد و بیش از ۲۰۰۰ نفر از نمایشگاه بازدید کردند، اظهار کرد: دور قبل بیشتر سفرای کشورها در نمایشگاه حضور داشتند، اما این دوره بیشتر شاهد حضور شهرداران شهرها در قالب پاویون خواهیم بود.وی  با بیان اینکه باید به دنبال جذب سرمایه در مناطق ویژه برای توسعه مناطق باشیم، توسعه پایدار بحث مشترک کشورها است و موضوع پدافند غیرعامل و مدیریت بحران هم در نمایشگاه مورد توجه قرار می‌گیرد.

قادری در ادامه با بیان اینکه نمایشگاه‌های اکسپو همه توانمندی‌های صادراتی را به نمایش می‌گذارند و ایران تاکنون نمایشگاه اکسپوی بین‌المللی خیلی گسترده برگزار نکرده، گفت: البته ایران اکسپو در ماه جاری در تهران برگزار شد که چون مربوط به فرصت‌های صادراتی بود، فقط شرکت‌های داخلی حضور داشتند. ولی ما با الهام از اکسپوهای جهانی تصمیم گرفتیم نمایشگاه مشابهی در مقیاس کوچک‌تر برگزار کنیم.

وی افزود: کیش اکسپو از ۳ تا ۹ آذر بمدت یک هفته با محورهای صنعت، فناوری، تجارت، فرهنگ و هنر، گردشگری و فرصت‌های سرمایه‌گذاری ایران در کیش برگزار خواهد شد و تلاش شده کشورهای دوست و همسایه ایران در این نمایشگاه پاویون داشته باشند.

قادری گفت:  شرکت‌های ایرانی می‌توانند در تمام موضوعات صنعت، فناوری، تجارت، فرهنگ و هنر، گردشگری و فرصت‌های سرمایه گذاری توانمندی‌هایشان را ارائه کنند. 20 درصد مساحت نمایشگاه به کارهای فرهنگی اختصاص خواهد داشت و همچنین این نمایشگاه در کنار جشنواره‌های متعدد برگزار می‌شود که تبدیل به جاذبه گردشگری بین‌المللی و ملی خواهد شد.

به گفته قادری تا کنون  ترکیه، افغانستان، چین، عمان، عربستان و عراق تاکنون برای حضور در قالب پاویون در کیش اکسپو اعلام آمادگی کرده‌اند.

بیشتر بخوانید نیمی از شرکت‌ها فناور بودند؛ 20 درصد استارتاپ‌هانمایش بین‌المللی بومی شدن صنعت هسته‌ای کشورآمریکا رتبه اول سرمایه‌گذاری روی R&D در دنیاهوشمندسازینمایشگاه بین المللی شهر پایدارکنسر سیوملینک کوتاه: