پنجشنبه / ۲ مرداد / ۱۴۰۴ - 24 July, 2025
 سایت فرتاک / ۱۴۰۳/۰۲/۰۷

این افراد به هیچ وجه از ظروف چدنی استفاده نکنند

این افراد به هیچ وجه از ظروف چدنی استفاده نکنند
مدیر غذا، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی دزفول با اشاره به انواع ظروف برای پخت غذا، گفت: یک ظرف مناسب باید دارای قوام و داوم باشد و با این وجود هنگام استفاده از ظروف باید از کفی چوبی استفاده شود تا خط و خش روی ظرف ایجاد نشود و پوشش ظرف دچار مشکل نشود.