جمعه / ۲۷ تیر / ۱۴۰۴ - 18 July, 2025
 سایت فرتاک / ۱۴۰۳/۱۲/۱۳

قاتلی مخفی در فرآورده‌های کنجدی

قاتلی مخفی در فرآورده‌های کنجدی
کنجد سال‌هاست که بخشی از سفره‌های ما ایرانی‌هاست؛ از نان کنجدی صبحانه گرفته تا ارده و حلوا ارده‌ای که با چای میل می‌کنیم. اما همین دانه کوچک اگر در شرایط نامناسب نگهداری یا تولید شود، می‌تواند حاوی سمی به نام آفلاتوکسین باشد؛ سمی که با چشم دیده نمی‌شود و طعم و بوی خاصی ندارد، اما به سلامت بدن آسیب می‌زند.