اگر صفحه را درست نمی‌بینید اینجا را کلیک کنید

«کوکوی کرفس»، یک غذای اقتصادی با عطر و طعمی بینظیر
کوکوی کرفس یکی از غذاهای رژیمی بسیار خوشمزه است که طرفداران زیادی نیز دارد. به گزارش وقت صبح، کوکوی کرفس به راحتی و در مدت زمان کوتاهی آماده می شود و می تواند انتخاب مناسبی برای وعده ناهار، شام و حتی عصرانه و میان وعده باشد. مواد لازم: کرفس: ۳۰۰ گرم گشنیز یا جعفری : ۱۰۰ گرم تخم مرغ: ۳ عدد شیر: یک سوم لیوان آرد: یک قاشق غذاخوری نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم گردو: ۴ تا ۵ عدد زرشک: دو قاشق غذاخوری طرز تهیه کوکو کرفس: کرفس را ریز خرد نموده و یا آن را داخل میکسر بریزید. تخم مرغ ها را جداگانه با چنگال کمی هم بزنید و به کرفس ها اضافه نموده و سپس آرد را در شیر حل نموده و داخل مواد اصلی بریزید. سپس نمک، فلفل و زردچوبه اضافه کنید. گردو را به دلخواه به صورت نیم کوب اضافه نمایید. همچنین می توانید مقداری زرشک هم اضافه کنید. کوکوی کرفس را می توان همچون کوکو سیب زمینی و کوکو سبزی داخل ماهیتابه سرخ نمایید. البته می توانید مایه کوکو را را داخل ظرف مناسب که از قبل چرب نموده اید ریخته و در فر قرار دهید تا بپزد.