اگر صفحه را درست نمی‌بینید اینجا را کلیک کنید

طرز تهیه ویفر شکلاتی در منزل با روشی آسان
فراروـ ویفر (wafer) نوعی بیسکوییت ترد، شیرین و بسیار نازک و خشک است. تاریخ تولید اولین ویفر در جهان به قرن نهم و اروپای غربی بر می‌گردد و جوزف مَنِر اولین شخصی بود که در دهه ۱۸۹۰ میلادی نخستین ویفر را با کرم فندقی تهیه کرد. ویفر معمولا به صورت یک خوراکی محبوب برای کودکان یا به صورت میان وعده و همچنین برای تزیین بستنی و دسر مصرف می‌شود. بعضی از ویفر‌ها نیز دارای کرم میوه‌ای یا شکلاتی هستند. برخی معتقدند که ویفر نسبت به سایر انواع بیسکوییت‌ها خوراکی سالم‌تری است. امروز ویفر‌ها در طعم‌ها و اشکال گوناگون در همه سوپر مارکت‌ها و فروشگاه‌های مواد غذایی موجودند. اگر دوست دارید با روشی آسان و بدون استفاده از گلوتن و مواد افزودنی و نگهدارنده در منزل ویفر خوشمزه و شکلاتی را برای فرزندانتان تهیه کنید، در ادامه این مطلب با ما همراه باشید تا طرز تهیه ویفر شکلاتی با روکش شکلات را همراه با نکات مهم و فوت و فن‌های مربوط به تهیه این خوراکی خوشمزه را با شما کاربران گرامی به اشتراک بگذاریم. مواد لازم برای تهیه ویفر شکلاتی آرد سفید قنادی: یک و نیم لیوان پودر قند: یک لیوان سرخالی پودر کاکائو: ۳ قاشق غذاخوریروغن مایع: یک لیواننون میکادو: یک بستهشکلات تخته‌ای: ۳۰۰ گرم نکات مربوط به مواد اولیه ۱ـ نکات مربوط به شکلات تخته‌ای اگر ذائقه شما شیرینی پسند است، می‌توانید از شکلات تخته‌ای شیرین استفاده کنید و اگر به شیرینی علاقه‌ای ندارید، از آنجا که خود سس شکلاتی شیرین است، بهتر است که از شکلات تخته‌ای تلخ و کم شیرینی استفاده کنید. ۲ ـ نکات مربوط به پودر قند پودر قند باید حتماً از قند تهیه شده باشد؛ یعنی قند را پودر کرده باشد. اگر شکر را آسیاب کنید، هرگز به نرمی قند آسیاب شده نخواهد بود. پودر قند مرغوب پودر قندی است که به نرمی آرد باشد. توجه داشته باشید که پودر قند بعد از مدتی که داخل کیسه یا ظرف بماند، ممکن است سفت شود؛ بنابراین قبل از اینکه آن را آرد اضافه کنید، حتماً با گوشت‌کوب بکوبید و سپس الک کنید. طرز تهیه ویفر شکلاتی ۱ ـ برای شروع کار ابتدا آرد را داخل یک ماهی تابه بریزید و آن را روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار بدهید. آرد را مدام هم بزنید تا بوی خامی‌اش از بین برود. توجه داشته باشید که آرد نباید تغییر رنگ بدهد. ۲ ـ در مرحله بعد آرد را الک کنید و دوباره به ماهی تابه برگردانید؛ سپس پودر قند و پودر کاکائو را روی آرد الک کنید و هم بزنید تا با هم مخلوط شوند. حالا روغن مایع را به ماهی تابه اضافه کنید و روی حرارت ملایم هم بزنید تا آرد و پودر کاکائو و پودر قند کاملا با روغن مخلوط شوند و در نهایت یک سس شکلاتی رقیق داشته باشید. ۳ ـ در این مرحله اجاق گاز را خاموش کنید و اجازه بدهید سس شکلاتی از حرارت بیفتد و ولرم شود؛ سپس نان‌های میکادو را آماده کنید. یک نان را داخل سینی بگذارید و از سس شکلاتی روی آن بریزید و با فرچه کاملا پخش کنید. توجه داشته باشید که اگر سس شکلاتی شما داغ باشد، نان میکادو نرم می‌شود و برای تهیه ویفر نان نباید اصلا نرم شود. بعد از اینکه روی یک نان را کاملا با سس پوشاندید، نان بعدی را روی نان قبلی بگذارید و باز از سس شکلاتی روی آن بریزید و سطح نان را کاملا با سس بپوشاید. این کار را تا چهار طبقه ادامه بدهید؛ یعنی باید چهار نان میکادو روی هم قرار بگیرند. وقتی نان میکادو چهارم را گذاشتید، یک جسم سنگین مانند قابلمه یا ظرف کریستال را روی نان بگذارید و اجازه بدهید ویفر حدود دو ساعت در این حالت بماند. ۴ ـ در مرحله بعد ویفر‌های آماده را با کمک یک چاقوی تیز و خط کش به اندازه دلخواه برش بزید و کار بگذارید. شکلات تخته‌ای را به روش بن ماری روی بخار کتری یا سماور در حال جوش حل کنید و یک قاشق غذاخوری روغ مایع به آن اضافه کنید. حالا ویفر‌های آماده را داخل شکلات غوطه ور کنید و بیرون بیاورید و اجازه بدهید شکلات خشک شود؛ سپس ویفر‌های شکلاتی آماده را به مدت یک ساعت داخل یخچال بگذارید و بعد سرو کنید، نوش جان.