اگر صفحه را درست نمی‌بینید اینجا را کلیک کنید

دستور پخت نان خانگی که بچه‌ها و بزرگتر‌ها به هربهانه‌ای به سراغش می‌روند
«اگیردک» محبوب قزوینی‌هاست؛ یک نان خوشمزه خانگی که خیلی راحت درست می‌شود. اگیردگ انگار میراث خانوادگی ماست. برای تهیه ابتدا خمیر آماده‌ای را که از نانوایی تهیه کرده‌ایم با یک قاشق بکینگ‌پودر مخلوط کرده و در ظرف دربسته‌ای قرار داده و در جای گرمی می‌گذاریم تا حجم آن زیاد شود. برای درست کردن خمیر اصلی ظرف بزرگی را آماده می‌کنیم. خمیری را که قبلا آماده کرده بودیم با دوسوم آرد در ظرفی می‌ریزیم و سپس شیر و شکر و زعفران را با هم مخلوط می‌کنیم و حرارت می‌دهیم تا ولرم شوند و بعد این مخلوط را به آرد اضافه می‌کنیم. سپس بکینگ پودر باقیمانده را اضافه می‌کنیم و به مدت نیم ساعت خمیر را ورز می‌دهیم، سه ساعت می‌گذاریم در جای گرم بماند. بعد از آماده شدن خمیر را به شکل دایره‌های کوچک درست کرده و با وردنه پهن می‌کنیم و به شکل دلخواه برش می‌دهیم یا قالب می‌زنیم. مرحله پایانی هم سرخ کردن این تکه‌ها در روغن است. مواد لازم یک کیلو شیریک کیلو و نیم آردیک فنجان زعفران آب شده۳ قاشق غذاخوری بکینگ‌پودریک کیلو شکرخمیر ترش یک مقدار از نانوایی منبع: همشهری آنلاین