اگر صفحه را درست نمی‌بینید اینجا را کلیک کنید

طرز تهیه رشته پلو قیسی مجلسی
رشته پلو قیسی یا همان قیسی پلو یک غذای سنتی و محبوب در شهر تبریز و دیگر شهر‌های آذربایجان است که از ترکیب برنج، برگه زردآلو، قیسی و چند ماده غذایی دیگر تهیه می‌شود و به عنوان یک غذای خوشمزه بدون گوشت، می‌توان آن را تهیه و سرو کرد. رشته پلو با قیسی انواع مختلف دارد که ما در این بخش یکی از خوشمزه‌ترین‌های آن را برایتان آورده‌ایم. مواد لازم رشته پلو قیسی خوشمزه مجلسی رشته پلویی ۱ پیمانهبرنج ۳ پیمانهقیسی ۱۰۰ گرمبرگه زردآلو ۱۰۰ گرمکره ۱۰۰ گرمپیازداغ ۳ قاشق سوپ خوریدارچین ۱ قاشق چایخوریزعفران دم کرده ۱ قاشق سوپ خورینمک، فلفل و زرد چوبه به میزان لازم طرز تهیه رشته پلو قیصی آذربایجان یا قیسی پلو بدون گوشت برنج را بشویید و از ۳ تا ۴ ساعت قبل با آب و نمک خیس دهید. بعد از خیس خوردن برنج آن را در آب جوش بریزید تا مغز آن نیم پز شود. سپس رشته را در آب برنج بریزید و بعد از چند جوش برنج را آبکش کنید. قیسی و برگه زرد آلو را به مدت ۳۰ دقیقه در آب گرم خیس دهید و سپس آن‌ها را بشویید و در کره داغ شده بریزید و به همراه شکر، پیاز داغ، زردچوبه و فلفل، تفت دهید. در انتها زعفران را هم اضافه کنید تا عطر آن فوق العاده شود. کف قابلمه مورد نظرتان مقداری روغن بریزید و از ته دیگی که میخواهید بچینید و چند کف گیر از برنج آبکش شده کف قابلمه بریزید و لابه لای برنج از مواد تفت داده شده بریزید. این لایه‌ها را تا تمام شدن مواد ادامه دهید و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا برنج دم بکشد. برنج آماده شده را در ظرف مورد نظرتان بکشید و با برگه‌های قیسی، دارچین و خلال پسته و در صورت دلخواه با فیله مرغ سرخ شده تزیین کنید. استفاده از فیله مرغ به صورت دلخواه بوده و جزو ترکیبات اصلی این غذا نمی‌باشد.