طرز تهیه ساندویچ مرغ و پنیر، خوشمزه و خانگی
فراروـ ساندویچ ازجمله غذا‌های محبوب دنیاست که مواد غذایی مانند گوشت یا مرغ، سبزیجات، پنیر و... بین دو لایه نان قرار می‌گیرد. «جان مونتاگو، ارل چهارم ساندویچ» این غذا را در قرن هجدهم میلادی اختراع کرد. ساندویچ به عنوان یک غذای آماده و ساده که تنوع زیادی دارد و به‌راحتی قابل تهیه کردن است، طرفداران زیادی دارد. ساندویچ غذایی است که در سفر، پیکنیک، پارک، شهربازی و... به‌راحتی قابل حمل و استفاده است. به گزارش فرارو، ساندویچ‌ها در دو نوع گرم و سرد و در انواع مرغ، گوشت، سبزیجات، شامی و کوکو، همبرگر، کباب و... تهیه می‌شوند. ساندویچ مرغ یکی از انواع ساندویچ‌هاست که به دلیل داشتن مرغ، قارچ و پنیر پیتزا یک غذای کامل و مغذی است. در ادامه این مطلب طرز تهیه یک ساندویچ مرغ و پنیر خوشمزه و خانگی همراه با نکات و فوت و فن‌های مربوط به آن تقدیم شما کاربران گرامی خواهد شد. مواد لازم برای تهیه ساندویچ مرغ و پنیر فیله مرغ: ۵ عددپیاز: ۱ عددقارچ خرد شده: ۱ لیواننان باگت ساندویچی: ۵ عددفلفل دلمه‌ای: ۱ عددپنیر موزارلا: ۱۵۰ گرمپنیر گودا: ۵ ورقنمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به میزان لازمروغن: به میزان لازم نکات مربوط به مواد اولیه نکات مربوط به پنیر گودا پنیر گودا یکی از انواع پنیرهاست که معمولاً به صورت ورق‌های نازک زرد رنگ است و بافت نرمی دارد. این پنیر برای اولین بار در روستای گودا در جنوب کشور هلند تولید شد. این پنیر سرشار از کلسیم، فسفر، ویتامین و پروتئین است. پنیر گودا طعمی شبیه به خامه دارد و برای استفاده در ساندویچ، ماکارانی، لازانیا و انواع دیپ کاربرد دارد. هنگام خرید پنیر گودا به این نکته توجه داشته باشید که هرقدر زمان بیشتری از تولید آن گذشته باشد، طعم پنیر تندتر خواهد شد و مزه‌ای شبیه کارامل به خود می‌گیرد. همچنین هنگام خرید پنیر گودا به مواد اضافه شده در آن مانند ادویه‌ها که پشت بسته درج شده است، توجه کنید. نکات مربوط به فلفل دلمه‌ای   فلفل دلمه‌ای یکی از سبزیجات پرخاصیت است که مصرف آن برای تمامی افراد به‌ویژه کودکان توصیه شده است. این سبزی دارای سه رنگ سبز، زرد و قرمز است که رنگ سبز آن طعم قوی‌تری دارد. فلفل دلمه‌ای به دلیل مواد مغذی ازجمله ویتامینی که دارد، منشأ درمان سرماخوردگی است و همچنین برای درمان کم‌خونی، حفاظت از چشم و تقویت قوه بینایی و رفع یبوست بسیار مفید است. ته فلفل دلمه‌ای برجستگی‌هایی وجود دارد. فلفل دلمه‌هایی که چهار برجستگی در زیر خود دارند، ماده هستند. فلفل دلمه‌ای ماده پر تخم است و طعم شیرینی دارد؛ بنابراین برای تهیه انواع سالاد و خام‌خواری مناسب‌تر از فلفل نر است. فلفل دلمه‌ای که سه برجستگی در زیر خود دارد، نر است. تخم کم‌تری دارد و تندتر است. برای غذا پختن از آن استفاده می‌شود و در آشپزی کاربردی‌تر است. برعکس فلفل دلمه‌ای ماده بعد از تفت دادن و پختن اصلاً تلخ نمی‌شود و خوشمزه باقی می‌ماند. نکات مربوط به قارچ   قارچ طبع گرمی دارد و سرشار از پروتئین، ویتامین، مواد معدنی، آمینو اسید، فیبر، مس، آهن، آنتی اکسیدان، آمینو اسید و... است؛ همچنین در پیش‌گیری از سرطان سینه و پروستات موثر است و سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند. هنگام خرید قارچ به این نکته توجه داشته باشید که قارچ تازه حتماً نباید سفید و شفاف باشد. یکی از راه‌های تشخیص قارچ سالم این است که قارچ باید تا حدودی سنگین باشد. اگر قارچ سبک و توخالی باشد، سالم نیست. کلاهک قارچ سالم نباید شکاف داشته باشد؛ همچنین بهتر است قارچ‌هایی را که روی پوست آن‌ها لکه قهوه‌ای دارند، خریداری نکنید و اگر خریداری کردید، حتماً به صورت پخته آن را مصرف کنید طرز تهیه ساندویچ مرغ و پنیر   ابتدا قارچ‌های خرد شده را توی یک ماهی تابه بریزید و روی شعله اجاق گاز بگذارید تا آب قارچ کشیده شود و کمی تفت بخورد. سپس قارچ را توی ظرف خالی کنید. حالا فیله‌های مرغ را که خرد کرده‌اید، توی ماهی تابه بریزید و کمی روغن، نمک و فلفل سیاه به آن اضافه کنید. بگذارید مرغ آب بیاندازد و با شعله کم بپزد تا نرم شود. سپس مرغ‌های پخته شده را از ماهی تابه خارج کنید. در این مرحله پیاز‌ها را به صورت خلالی خرد کنید و با کمی روغن توی ماهی تابه بریزید تا تفت بخورد. وقتی پیاز نرم شد، کمی نمک و زردچوبه به آن اضافه کنید. حالا فلفل دلمه‌ای‌ها را که به صورت خلالی برش زده‌اید، به پیاز اضافه کنید و بگذارید تفت بخورد. سپس مرغ و قارچی را که از قبل آماده کرده‌اید، به پیاز و فلفل دلمه‌ای اضافه کنید. دوباره کمی فلفل سیاه اضافه کنید و هم بزنید. حالا پنیر موزارلا را توی ماهی تابه بریزید و مواد را با پنیر هم بزنید و کمی زمان بدهید تا پنیر آب شود. اجاق گاز را خاموش کنید و ماهی تابه را کنار بگذارید. در مرحله آخر روی نان باگت یا نان ساندویچی دلخواه‌تان یک برش ایجاد کنید و خمیر اضافی آن را بیرون بیاورید و سپس لای نان را با مواد آماده شده پر کنید. حالا یک ورق پنیر گودا روی مواد بگذارید و لبه‌های ساندویچ را ببندید و با سس کچاپ یا سس خردل نوش جان کنید. در صورت دلخواه می‌توانید برش‌های گوجه، خیارشور و کاهو را نیز به ساندویچ اضافه کنید. بهتر است این ساندویچ به صورت گرم سرو شود.