سالاد انار و گردو، سالاد پاییزی مخصوص یلدا

سالاد انار و گردو، سالاد پاییزی مخصوص یلدا
فراروـ سالاد‌ها یکی از محبوب‌ترین و متنوع‌ترین ترکیبات غذایی در سراسر جهان هستند که بیش‌تر به عنوان پیش غذا سرو می‌شوند؛ اما خیلی از آن‌ها به دلیل ترکیباتی که دارند، می‌توانند به عنوان غذای اصلی نیز مورد استفاده قرار بگیرند. سالاد‌ها از ترکیب سبزیجات مختلف همراه با چاشنی‌هایی مثل سرکه، سس، نمک، فلفل، آب‌لیمو، آب‌غوره و... تشکیل می‌شوند که معمولاً به صورت سرد سرو می‌شوند و ممکن است علاوه‌بر سبزیجات مواد غذایی دیگری مانند تخم مرغ، حبوبات پخته، گوشت، پنیر و... نیز به آن‌ها اضافه شود که در این صورت ارزش غذایی‌شان بیش‌تر می‌شود و می‌توان آن‌ها را به عنوان غذای اصلی نیز میل کرد. به گزارش فرارو، سالاد انار یکی از سالاد‌های زیبا و خوشمزه پاییزی است که به دلیل داشتن دانه‌های انار سرشار از خاصیت است و با داشتن مرغ و گردو در ترکیباتش یک وعده غذای کامل و مغذی محسوب می‌شود. در این مطلب با توجه به نزدیک شدن به شب یلدا و اهمیت زیادی که میوه انار و دانه‌های خوش‌رنگ آن در فرهنگ ما دارد، طرز تهیه یک سالاد انار ویژه و خوشمزه و در عین حال زیبا برای پذیرایی در شب یلدا را با روشی بسیار آسان همراه با نکات مهم مربوط به تهیه آن با شما کاربران گرامی به اشتراک می‌گذاریم. مواد لازم برای تهیه سالاد انار و گردو انار دون شده: ۲ لیوانهویج: ۳ عددکلم سفید متوسط: ۱ عددسینه مرغ پخته: ۱ عددگردو خرد شده: ۱ فنجانسس مایونز: ۵ قاشق غذاخوری سر پرنمک و فلفل سیاه: به میزان دلخواه نکات مربوط به مواد اولیه نکات مربوط به سس مایونز همیشه وقتی در تهیه غذا یا سالاد سس مایونز جزو مواد اولیه است، عده‌ای می‌پرسند، آیا می‌شود به جای آن از ماست استفاده کرد؟ این مسئله تا حدودی سلیقه‌ای است. اگر منع مصرف دارید یا اینکه به خاطر کالری بالای سس مایونز تمایلی به استفاده از آن را ندارید، می‌توانید ماست چکیده را جایگزین کنید؛ اما ماست معمولاً آب می‌اندازد؛ بنابراین توصیه می‌شود برای مهمانی‌ها این کار را انجام ندهید. نکات مربوط به کلم برگ   بسیاری از افراد کلم را به خاطر بوی آن دوست ندارند؛ بنابراین مهم‌ترین نکته در مورد تهیه این سالاد از بین بردن بوی کلم است. برای این منظور کلم‌ها را خرد کنید و به مدت ۱۵ دقیقه داخل آب یخ قرار دهید، بعد داخل صافی بریزید و اجازه بدهید آب آن کشیده شود. با این ترفند بوی بد کلم از بین می‌رود و درنهایت سالادی خوش‌طعم و خوش‌عطر خواهید داشت. نکات مربوط به مرغ   یکی از نکات بسیار مهم در تهیه انواع غذا‌ها انتخاب مواد اولیه سالم و تازه است. وقتی می‌خواهید مرغ را انتخاب کنید، حتماً جا‌هایی مانند ران و بال را که اتصال دارند، چک کنید؛ زیرا ماندگی و ناسالم بودن مرغ در این قسمت‌ها زود‌تر مشخص می‌شود. اگر این قسمت‌ها بوی نامطبوعی بدهد؛ یعنی مرغ تازه نیست. حواستان باشد مرغ‌هایی را که خیلی خیس هستند، انتخاب نکنید. رطوبت زیاد مرغ نشان دهنده این است که قبلاً فریز شده است. اگر از مرغ‌های بسته‌بندی استفاده می‌کنید، حتما تاریخ آن را چک کنید و حواستان باشد که خون‌آبه نداشته باشد. طرز تهیه سالاد انار و گردو ۱ ـ کلم سفید را خوب بشویید و بگذارید خشک شود. سپس روی تخته کار بگذارید و به صورت ریز خرد کنید. می‌توانید کلم را داخل غذاساز بریزید تا یک‌دست خرد شود. ۲ ـ هویج را بشویید و پوست کنید؛ سپس با رنده درشت رنده کنید.۳ ـ سینه مرغ را با کمی نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و پیاز بپزید و بعد از خنک شدن ریش ریش کنید.۴ ـ همه مواد خرد شده را همراه با گردو، دانه‌های انار، نمک و فلفل سیاه مخلوط کنید و سس مایونز را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا همه مواد به خوبی با هم مخلوط شوند. حالا سالاد را داخل یخچال بگذارید و نیم ساعت صبر کنید تا مواد سالاد با سس به خورد هم بروند؛ سپس سالاد را در ظرف سرو بکشید و میل کنید. نوش جان