چهارشنبه / ۱ مرداد / ۱۴۰۴ - 23 July, 2025
 خبرگزاری همشهری‌آنلاین / ۱۴۰۴/۰۲/۱۸

کدام روغن برای چه غذایی است؟

کدام روغن برای چه غذایی است؟
یکی از مهمترین عناصر در پخت‌وپز روزانه، روغن‌ها هستند؛ اما اغلب بدون آگاهی از نوع روغن، کاربرد و دمای مناسب استفاده، از آن‌ها استفاده می‌کنیم. این در حالی است که نوع روغنی که برای سرخ‌کردن، تفت دادن، سالاد یا پخت غذا انتخاب می‌کنیم، تأثیر مستقیمی بر سلامت بدن، طعم غذا و حتی طول عمر مواد غذایی دارد.