یکشنبه / ۵ مرداد / ۱۴۰۴ - 27 July, 2025
 خبرگزاری همشهری‌آنلاین / ۱۴۰۳/۱۰/۲۶

آیا ایرانی‌ها نان سالم می‌خورند؟ | به این دلایل ایران در تولید نان سالم موفق نیست

آیا ایرانی‌ها نان سالم می‌خورند؟ | به این دلایل ایران در تولید نان سالم موفق نیست
نانی سالم است که با آرد کامل تهیه شده باشد؛ یعنی سبوس گندم حداکثر به اندازه ۶ درصد از آن جدا شده باشد. نه بیشتر. این در حالی است که آردی که بین بسیاری از نانوایی‌های سنتی کشور توزیع می‌شود، از نوع آرد سفید یا تصفیه‌شده است که هیچ سبوسی ندارد.