سه شنبه / ۷ مرداد / ۱۴۰۴ - 29 July, 2025
 خبرگزاری همشهری‌آنلاین / ۱۴۰۳/۰۸/۲۲

کاهش عملکرد حافظه و مغز با مصرف بیش از اندازه پنیر

کاهش عملکرد حافظه و مغز با مصرف بیش از اندازه پنیر
پنیرهای فرآوری‌شده یا پروسس از ترکیب ضایعات پنیرهای معمولی تهیه می‌شود و افزودنی‌هایی نظیر ادویه، روغن و نمک به آن اضافه می‌شود. این نوع از پنیر در مقایسه با سایر پنیرها از نظر میزان کلسیم و خواص تغذیه‌ای، ارزش غذایی کمتر و مواد نگهدارنده بیشتری دارند.