شنبه / ۱۱ مرداد / ۱۴۰۴ - 2 August, 2025
 خبرگزاری همشهری‌آنلاین / ۱۴۰۳/۰۹/۲۰

آجیل خطر ابتلا به ۱۷ سرطان را کاهش می‌دهد

آجیل خطر ابتلا به ۱۷ سرطان را کاهش می‌دهد
هر وعده غذایی یک انتخاب بین سلامتی و آسیب جسمانی است. بنابراین این مساله انکار ناپذیر است که آنچه می‌خوریم نقشی اساسی در تقویت یا مبارزه با سرطان دارد. اما آیا خوراکی‌هایی نیز وجود دارند که بتوانند در کاهش خطر ابتلا به سرطان‌های مهم نقش داشته باشند؟