یکشنبه / ۲۹ تیر / ۱۴۰۴ - 20 July, 2025
 سایت حیات / ۱۴۰۳/۰۲/۲۴

ضرورت نگهداری ۲۴ ساعت دام ذبح شده در دمای چهار درجه یخچال/ مردم از ذبح دام در معابر جلوگیری کنند

ضرورت نگهداری ۲۴ ساعت دام ذبح شده در دمای چهار درجه یخچال/ مردم از ذبح دام در معابر جلوگیری کنند
رئیس گروه مدیریت بیماری‌های قابل انتقال بین انسان و حیوانات مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت از ضرورت نگهداری ۲۴ ساعت دام ذبح شده در دمای چهار درجه یخچال خبر داد.