کدام خوراکی ها در آبان ماه بیشتر گران شدند؟

کدام خوراکی ها در آبان ماه بیشتر گران شدند؟
به گزارش هشهری آنلاین، گزارش مرکز آمار در آبان ماه امسال از تغییرات متوسط قیمت اقلام خوراکی منتخب برای گروههای مختلف کالاهای خوراکی در مناطق شهری کشور نشان می دهد که از ۵۳ قلم خوراکی منتخب، تعداد ۳۸ قلم، درصد تغییر سالانه بالاتر از نرخ تورم نقطه ای کل کشور (۳.۳۵ درصد) داشته اند. از میان اقلام مورد بررسی گوجه فرنگی،‌ فلفل دلمه ای و رب گوجه فرنگی به ترتیب با ثبت رکوردهای ۳۳.۵،‌ ۱۵.۸ و ۱۳.۳ درصدی رتبه های اول تا سوم گرانی در آبان ماه نسبت به ماه قبل از آن - مهرماه- را به خود اختصاص دادند.  نان و غلات در این گروه، اقلام برنج ایرانی درجه یک با ۵.۱ درصد، رشته آش با ۴.۲ درصد و شیرینی خشک با ۴.۰ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌اند. گوشت قرمز، سفید و فرآورده‌های آن‌ها در این گروه، اقلام مرغ ماشینی با ۷.۸ درصد و ماهی قزل آلا با ۶.۹ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌اند. لبنیات، تخم مرغ و انواع روغن در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به پنیر ایرانی پاستوریزه با ۴.۵ درصد، کره پاستوریزه (کره حیوانی) با ۴.۲ درصد و دوغ پاستوریزه با ۳.۴ درصد بوده است. همچنین در این گروه روغن نباتی جامد با ۴.١- درصد و روغن مایع با ۰.۴- درصد بیش‌ترین کاهش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته اند. میوه و خشکبار در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به لیموترش با ۴.۵ درصد و هلو با ۴.۳ درصد است. همچنین در این گروه پرتقال با ٢٢.٨- درصد و موز با ١.۴- درصد بیش‌ترین کاهش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته اند. سبزیجات و حبوبات در این گروه، بیش‌ترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به گوجه فرنگی با ۳۳.۵ درصد، فلفل دلمه ای با ١۵.٨ درصد و سیب زمینی با ١٢.٠ درصد می‌باشد. همچنین در این گروه هویج فرنگی با ۲۴.۵- درصد و خیار با ۶.۴- بیشترین کاهش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته اند. قند و شکر، آشامیدنی‌ها و سایر خوراکی‌ها در این گروه، بیش‌ترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به رب گوجه فرنگی با ۱۳.۳ درصد و سس گوجه فرنگی با ۵.۱ درصد است. کد خبر 640128