چهارشنبه / ۱ مرداد / ۱۴۰۴ - 23 July, 2025
 خبرگزاری ایانا / ۱۴۰۳/۰۱/۲۷

ارتقای کمی و کیفی تولید نان کامل در دستور کار است

ارتقای کمی و کیفی تولید نان کامل در دستور کار است
رئیس مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی با اعلام اینکه ارتقای کمی و کیفی تولید نان کامل در دستور کار این مؤسسه است، گفت: ارتقا کمی و کیفی نان‌های کشور، ایجاد پایلوت‌های الگویی در ۱۵ استان کشور و جلب فناوران و شرکت دانش بنیان خصوصی در مرکز رشد واحدهای فناور و فب لب (FabLab)مؤسسه برخی از مهم‌ترین اقدامات در دست اجرای مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی است.