سه شنبه / ۷ مرداد / ۱۴۰۴ - 29 July, 2025
 خبرگزاری ایانا / ۱۴۰۲/۱۲/۲۲

استفاده از فناوری نانوحباب باعث افزایش کمی وکیفی محصولات شیلاتی می‌شود

استفاده از فناوری نانوحباب باعث افزایش کمی وکیفی محصولات شیلاتی می‌شود
رئیس پژوهشکده بیوتکنولوژی صنایع غذایی گفت: با نگرش جدید و استفاده از فناوری‌های نو در حوزه آبزی پروری می‌توانیم با کمترین منابع، بیشترین تولید را داشته باشیم که نانو حباب یکی از فناوری‌هایی است که در افزایش کمیت و کیفیت محصولات شیلاتی ما را کمک می‌کند.