جمعه / ۲۱ آذر / ۱۴۰۴ - 12 December, 2025
 سایت ایفنا / ۱ ساعت قبل

راز گرانی غذاهای دریایی؛از سوشی تا لابستر

راز گرانی غذاهای دریایی؛از سوشی تا لابستر
در راهروهای نمایشگاه شیلات، جایی که رایحه دریا با رنگ‌های خوراکی‌های لوکس گره می‌خورد، خبرنگار ایفنا دنبال یک سؤال ساده اما پرحاشیه رفت: چرا غذاهایی مثل لابستر، سوشی، سالمون و ماهی مرکب این‌قدر گران‌اند؟ پاسخ‌ها از هزینه‌های صید تا واردات، کمبود منابع و تکنیک‌های فرآوری، تصویر تازه‌ای از واقعیت بازار غذاهای دریایی ارائه می‌دهد.