شنبه, ۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 20 April, 2024


۱۳۹۸/۰۵/۲۶ / /
«استانداردسازی و مهندسی منو» بزرگترین مشکل گردشگری غذا/ تیسترهای ایرانی هیچ دانشی از خوراک ندارند
ایلنا: دبیر علمی ایده بازار خوراک و نوشیدنی دانشگاه امیرکبیر معتقد است معرفی خوراک ایرانی به توریست‌های علاقه‌مند به گردشگری غذا با توسل به چشنده (taster) تقلبی امکان‌پذیر نیست و در این مسیر نیازمند برنامه مدون، جامع و حضور افراد متخصصی هستیم که از دانش لازم برای این امر برخوردار باشند.