شنبه, ۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 20 April, 2024
۱۳۹۸/۰۵/۲۶ / /
«استانداردسازی و مهندسی منو» بزرگترین مشکل گردشگری غذا/ تیسترهای ایرانی هیچ دانشی از خوراک ندارند
ایلنا: دبیر علمی ایده بازار خوراک و نوشیدنی دانشگاه امیرکبیر معتقد است معرفی خوراک ایرانی به توریستهای علاقهمند به گردشگری غذا با توسل به چشنده (taster) تقلبی امکانپذیر نیست و در این مسیر نیازمند برنامه مدون، جامع و حضور افراد متخصصی هستیم که از دانش لازم برای این امر برخوردار باشند.
استقلال فوتبال شمس آذر قزوین اسرائیل اصفهان ایران پرسپولیس رژیم صهیونیستی عملیات وعده صادق فلسطین سیل حمله ایران به اسرائیل