یکشنبه / ۲۹ تیر / ۱۴۰۴ - 20 July, 2025
 خبرگزاری ایلنا / ۱۴۰۴/۰۲/۲۰

چگونه تخم مرغ خام را در خانه پاستوریزه کنیم؟

چگونه تخم مرغ خام را در خانه پاستوریزه کنیم؟
به گفته یک متخصص علوم و صنایع غذایی، معمولا در صنعت، سفیده و زرده از پوسته تخم مرغ، جدا و در فرآیند دمایی پاستوریزه و جداگانه بسته‌ بندی و عرضه می‌شوند. اما روشی خانگی وجود دارد که می‌ توان تخم‌ مرغ را بدون این‌ که از پوسته اش در آوریم، پاستوریزه کنیم که در آن صورت می‌ توان از تخم‌ مرغ به صورت خام نیز در غذاها استفاده کرد!