سه شنبه / ۳۱ تیر / ۱۴۰۴ - 22 July, 2025
 خبرگزاری ایلنا / ۱۴۰۴/۰۱/۲۰

برای کاهش سطح جیوه در کنسرو ماهی این کار را کنید

برای کاهش سطح جیوه در کنسرو ماهی این کار را کنید
دانشمندان موفق شده‌اند با یک راهکار ساده و هوشمندانه، سطح جیوه‌ی موجود در کنسرو ماهی تن را تا ۳۵ درصد کاهش دهند. این دستاورد می‌تواند انقلابی در سلامت مواد غذایی دریایی ایجاد کند و نگرانی‌هایی که برای مسمومیت با جیوه وجود دارد را تا حد زیادی برطرف کند.