دوشنبه / ۶ مرداد / ۱۴۰۴ - 28 July, 2025
 سایت ایران آنلاین / ۱۴۰۳/۱۰/۱۵

سبوس گیری کمتر نان سالم تر

سبوس گیری کمتر نان سالم تر
نان به عنوان قوت غالب مردم اگر حاوی سبوس کافی نباشد، نمی‌تواند نیاز بدن را تأمین کند. سبوسی که اکنون از آردها گرفته می‌شود بین ۸ تا ۱۶ درصد بوده و برای داشتن نان کامل باید به سمت ۶ درصد سبوس‌گیری گام برداریم به طوری که زهره پوراحمد کارشناس اداره کل فرآورده‌های غذایی سازمان غذا و دارو با تأکید بر اهمیت مصرف نان کامل به جای نان سفید، خواستار ترویج فرهنگ استفاده از محصولات غلات کامل برای ارتقای سلامت عمومی شد. او می گوید: «نان سفید فاقد سبوس و جوانه گندم است و به همین دلیل از نظر ویتامین‌های گروه B …