اموزشگاه زبان روسی شرق تهرانکلید مینیاتوری زریرزیتون و روغن زیتونرپورتاژآگهی دائمی در 14 سایت معتبر …

به گزارش روز یک شنبه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، علیرضا زالی در آیین امضا و مبادله تفاهم نامه همکاری علمی، آموزشی و ترویجی بین دانشگاه و سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، از نگاه علمی، سازنده و همگرایانه وزیر جهاد کشاورزی و این سازمان تحقیقاتی تقدیر کرد. وی در آیین انعقاد تفاهم نامه همکاری با سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی با اشاره به فصل مشترک برنامه های عملیاتی در حوزه تامین امنیت محصولات غذایی، بر لزوم بهره گیری از ظرفیت های زیرساختی در راستای حفاظت از زنجیره غذای سالم تاکید کرد. وی امضای این تفاهم نامه را تجلی همگرایی و هم اندیشی مشترک حوزه کشاورزی با دانشگاه دانست و افزود: رئوس تفاهم نامه به عنوان نقشه راه و برنامه های عملیاتی در دستور کار قرار خواهد گرفت و وجوه مشترک بین دانشگاه و سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، شانیت این تفاهم نامه را روشن می کند. زالی، تبیین برنامه های علمی در حوزه امنیت مواد غذایی را به عنوان یکی از راهبردهای ملی و اجرایی دانشگاه معرفی کرد و گفت: دانشگاه و سازمان تحقیقات می توانند به عنوان دو بال سازنده در جهت تامین امنیت مواد غذایی، تلاش و از زنجیره رساندن غذای سالم، به ویژه داروغذاها، از مزرعه تا سفره محافظت کنند. رییس دانشگاه، تصریح کرد: در سال های اخیر شاهد بروز فرآیندی انتزاعی و دور از هم در حوزه سموم و آلاینده های محصولات کشاورزی و غذایی، ایمن سازی مواد غذایی و بیماری های منتقله از غذا بوده ایم؛ با توجه به همکاری های گسترده و متعدد ملی و بین المللی، دانشگاه و انستیتو مرکز تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی آمادگی همکاری در این زمینه نیز وجود دارد. همچنین ظرفیت های زیرساختی مطلوب دانشگاه در حوزه گیاهپزشکی و بیماری های مشترک بین انسان و گیاه، گیاهان دارویی و داروهای گیاهی، بستر مناسبی برای گسترش همکاری ها خواهد بود. فصل مشترک همکاری دانشگاه و سازمان تحقیقات کشاورزی، بسیار گسترده است معاون وزیر جهاد کشاورزی و رییس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی در این دیدار عنوان کرد: فصل مشترک همکاری با دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در قالب این تفاهم نامه بسیار گسترده است. از آن جا که نقطه کانونی نظارت بر کیفیت محصولات غذایی بر عهده این دانشگاه و به طور ویژه انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور بوده و از سویی دیگر، حفظ کیفیت مواد غذایی در تولیدات حوزه کشاورزی، بسیار مورد توجه وزارت جهاد کشاورزی است، این هم افزایی بیش از پیش می تواند در حوزه های مختلف سلامت و امنیت غذایی موثر واقع شود. کامبیز بازرگان ادامه داد:  در امر تولیدات، غذا به عنوان دارو در نظر گرفته می شود و طرح های کلانی در حوزه سلامت کشاورزی در حال اجراست، اقدامات خوبی نیز در حوزه گیاهان دارویی رقم خورده است. بازرگان همچنین مطالعه و تحقیق بر روی باقیمانده سموم محصولات کشاورزی، تولید واکسن های انسانی، ارتقای برنامه های آموزشی و پیشبرد اهداف پژوهشی و تربیت نیروی انسانی را از محورهای این تفام نامه اعلام کرد. در این مراسم کریم شهبازی مجری طرح کلان پایش سلامت محصولات کشاورزی، حسین جعفری رییس موسسه تحقیقات گیاهپزشکی کشور و علی اسحاقی رییس موسسه تحقیقات واکسن و سرم‌ سازی رازی، افشین زرقی معاون تحقیقات و فناوری ، محمود خدادوست معاون توسعه مدیریت و منابع ، علی حائری مشاور رییس و علیرضا مرتضوی معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پیزشکی شهید بهشتی و امیرمحمد مرتضویان رییس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی نیز حضور داشتند.